Maler udfører professionelt malerarbejde

Skal du bruge en dygtig maler til dit malerarbejde? Så skal du bare kontakte os. Vi er et malerfirma med mange års erfaring, og vi kører blandt andet ud til kunder i Langå, Hadsten, Randers og omegn.

Få kyndig rådgivning til din maleropgave

Maling er med til at skabe stemning i ethvert rum, men det kan være en udfordring at finde den rigtige farvesammensætning og det rette farvevalg. 

De kulørte farver kan virke afskrækkende, og mange vælger trygge og neutrale farver og går derved glip af mange flotte farvemuligheder.

De mange muligheder inden for maling kan skabe forvirring og tit være uoverskueligt.

Hos Ajkic Kristensen Byg har vi erfaringen og ekspertisen til at rådgive om netop din maleropgave. Få tips og ideer til valg af både indvendige og udvendige farver og lad dig inspirere her på siden.

Hvad koster en maler?

Vores priser for en maler afhænger blandt andet af, om du har specifikke krav til, hvilken slags maling der skal males med, og hvor omfattende en opgave der er tale om. Skal vi for eksempel kun male et enkelt værelse, eller skal vi male hele huset?

Ønsker du en konkret pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte vores malermester på telefon 20 95 80 21 eller e-mail akristensenbyg@gmail.com for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Vi kan også hjælpe med opgaver der kræver en murer.

Kontakt os​

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Ajkic Kristensen Byg

CVR: 38606298

Adresse

​Kontakt