Facaderenovering tilbydes af professionelt firma​

​Trænger din facade til en kærlig hånd? Det kan eksempelvis være, den skal efterisoleres eller repareres. Uanset hvad du mangler hjælp til, så står vi hos Ajkic Kristensen Byg klar til at løse opgaven for dig. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Langå, Hadsten og Randers, men kører også gerne uden for disse steder.

Vi er et professionelt murerfirma med mange års erfaring inden for facaderenovering. Derfor er vi i stand til at varetage enhver opgave, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp. Vi garanterer holdbare løsninger af høj kvalitet hver eneste gang samt en nyrenoveret facade, som holder sig pæn i mange år.

Vi tilbyder facadeisolering og meget mere

Vi kan eksempelvis tilbyde facadeisolering, hvor vi isolerer uden på en eksisterende mur og derefter murer op igen uden på isoleringen.

På den måde kan du spare på varmen, idet muren bliver tykkere, og dermed har du altså også mulighed for at spare penge på dit energiforbrug.

Hos os er der ingen opgave, som er for stor eller for lille. Vi står med andre ord klar til at løse enhver opgave inden for facaderenovering og facadeisolering for både private eller boligforeninger. Vi overholder altid vores aftaler både i forhold til tid og pris, så du kan trygt samarbejde med os.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for facaderenovering, eller vil du gerne modtage et godt tilbud på facadeisolering, så kontakt os gerne med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 20 95 80 21 eller på akristensenbyg@gmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os​

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Ajkic Kristensen Byg

CVR: 38606298

Adresse

​Kontakt